Jak można nam pomóc?

Zapraszamy OPSy, PCPRy oraz inne instytucje do współpracy.

Jeśli tylko zechcesz, możesz pomóc nam na wiele sposobów.
Wybór jest Twój:

• możesz wpłacić „darowiznę na cele statutowe” na nasze konto BGŻ BNP PARIBAS 50 2030 0045 1170 0000 0516 0000, dla przelewów zagranicznych: PL 50 2030 0045 1170 0000 0516 0000, BIC: PPABPLPK

• za każdym razem robiąc zakupy przez internet możesz, poprzez aplikację FaniMani.pl , wskazywać nasze stowarzyszenie, jako organizację, której chcesz oddać procent swojej zapłaty. Nie ponosisz żadnych kosztów – to sklep, w którym robisz zakupy, przekazuje nam część kwoty, którą zapłaciłeś. Zobacz nasz profil na https://fanimani.pl/junona/;

• możesz przekazać nam darowiznę rzeczową – wcześniej prosimy jednak o telefon do nas;

• możesz wspomóc konkretną osobę będącą pod opieką naszego stowarzyszenia. My przedstawiamy Ci profil podopiecznej oraz jej potrzeby (nie udostępniamy danych osobowych) a Ty wybierasz, jak chciałbyś pomóc. Naszym kolejnym zadaniem jest skontaktowanie Was;

• prowadzisz firmę? Zaproponuj swoim pracownikom wprowadzenie w niej zasady PAYROLL. Razem możecie co miesiąc przekazywać nam drobny procent swoich dochodów. Po więcej informacji zadzwoń do nas;

• A może chcesz zorganizować dla nas zbiórkę? Koncert? Bal charytatywny? Zostać naszym wolontariuszem? Masz inny, ciekawy pomysł? Prosimy o kontakt.